Πλούτος έρωτας και ευημερία: Κάντε το 2023 να γίνει η χρονιά

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2023 20:27

 

Πόσες πρωτοχρονιές δεν είπατε με αποφασιστικότητα: «Φέτος θα βάλω αυτούς τους στόχους και θα τους πετύχω». Οι χρονιές πέρασαν και τελικά οι στόχοι έμειναν ανεκπλήρωτοι… Φέτος όμως ίσως ήρθε η ώρα

να επιτύχετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Με την βοήθεια ενός κολάζ. Του κολάζ στόχου.

Τι είναι το κολάζ στόχου και πως μπορούμε να το φτιάξουμε :

«Το κολάζ του στόχου, είναι μια ευχάριστη αξιοποίηση της τεχνικής του κολάζ σε συνδυασμό με τις ιδιότητες του μυαλού μας για να πετύχουμε εύκολα την υλοποίηση των στόχων που έχουμε επιλέξει. Δηλαδή, για να γίνω πιο συγκεκριμένη, το μυαλό μας αντιλαμβάνεται άμεσα και εύκολα τα μηνύματα που προέρχονται από εικόνες. Γι αυτό λέμε και τη γνωστή φράση “μια εικόνα χίλιες λέξεις”. 'Ετσι λοιπόν αξιοποιώντας αυτή την ιδιότητα δημιουργούμε ένα οπτικό μήνυμα για το μυαλό μας, με ό,τι επιθυμούμε να συμβεί την χρονιά που έρχεται και το μυαλό μας στρώνεται στη δουλειά για να μας βοηθήσει να το πετύχουμε.»

Το κολάζ γίνεται εύκολα και η διαδικασία μοιάζει με μία χαρούμενη χειροτεχνία : « Συγκεντρώνουμε όλες τις φωτογραφίες απεικονίζουν όλα αυτά που θέλουμε να πετύχουμε.Παίρνουμε ένα χαρτόνι στις διαστάσεις που θέλουμε, και αρχίζουμε να κολλάμε τις φωτογραφίες.

Στο κέντρο πάντοτε βάζουμε τον κεντρικό μας στόχο που απαραίτητα πρέπει να εστιάζεται γύρω από τον εαυτό μας, π.χ. αν θέλουμε να παντρευτούμε αυτή τη χρονιά διαλέγουμε μια φωτογραφία που να απεικονίζει ένα ζευγάρι ιδανικό για τα δικά μας μέτρα και έτσι συμβολίζουμε το κύριο στόχο μας. Γύρω από εκεί χτίζουμε ολόκληρο το κολλάζ. Οι φωτογραφίες είναι απαραίτητο να ακουμπούν η μια την άλλη για να δημιουργείται μια σύνδεση και μια ενεργειακή ροή»

Πως λειτουργεί:

Το κολάζ λειτουργεί ως γεγονός ερέθισμα και ενεργοποιεί μια αλυσιδωτή δράση στο μυαλό μας που προσελκύει όλα τα απαραίτητα γεγονότα και ευκαιρίες για να υλοποιηθεί το κολάζ που φτιάξαμε.

Θεαματικά αποτελέσματα:

« Όσοι το κάνουν σωστά έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Επιτυγχάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των στόχων που βάζουν.» « Που μπορεί να είναι από ταξίδια έως νέες δουλειές, γνωριμίες, αλλαγή τρόπου ζωής κλπ. Η υλοποίηση των στόχων του κολάζ βασίζεται σε μια από τις βασικές αρχές του NLP που είναι ο Νόμος της Έλξης των Ομοίων. Δηλαδή στέλνεις στο σύμπαν μια επιθυμία σου πασπαλισμένη με πολύ συναίσθημα και εκείνο συγχρονικά ανταποκρίνεται και σε βοηθάει να την υλοποιήσεις. Γρήγορα και εύκολα!»

Πάρτε ψαλίδι και κόλλα λοιπόν και δοκιμάστε να κάνετε το δικό σας κολάζ.

Μην ξεχάσετε να βάλετε μία φωτογραφία με το 2023 την οποία να τοποθετήσετε στο κέντρο της πάνω σειράς και να τοποθετήσετε το κολάζ σε σημείο που είναι μέσα στο οπτικό σας πεδίο όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες της ημέρας.

Καλή επιτυχία!

 

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιανουάριος 2023
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 19
30-01-2023 - 10:32
Κορυφή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ