Ζώδια 2020: Όσα θα γίνουν τη νέα χρονιά

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020 10:58

αγκαλιά με το όνειρο μιας καλύτερης χρονιάς 2020


Μια νέα χρονιά ξεκινά και γίνεται επανεκκίνηση σε πολλούς τομείς της ζωής μας.Το πάντρεμα του Δία με τον Κρόνο στον ουράνιο θόλο, σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου που θα διαρκέσει 20 χρόνια.

Γενικότερα οι σχέσεις μεταξύ των πλανητών επηρεάζουν και καθορίζουν πολλά γεγονότα αυτή την χρονιά. Διάβασε τα κύρια χαρακτηριστικά και τις επιρροές για τα ζώδια και τους Ωροσκόπους! Ευχόμαστε να είναι μια χρονιά όμορφη και δημιουργική!

 

Κριός

Όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα το 2020 φαίνεται να είναι μια τυχερή χρονιά για σένα. Η ενέργεια σου είναι πολύ δυνατή και προσανατολίζεσαι ευκολότερα προς τους στόχους σου. Μπορείς να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες και να έρθουν απολαβές. Μπορείς να διαχειρίζεσαι τους χρόνους σου καλύτερα και να βάζεις ενέργεια στην εργασία σου γιατί οι στόχοι σου θα είναι υψηλοί. Ο Δίας και ο Κρόνος θα επηρεάζουν αυτόν τον τομέα και είναι σίγουρο πως θα σου δώσουν το σθένος, την δύναμη, την πίστη και το απαραίτητο κουράγιο για να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης αυτή την χρονιά φέρνουν δίψα για αγάπη και οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου εξέλιξη. Στην ιδιωτική σου ζωή θα χρειαστεί να δομήσεις με περισσότερο σταθερά θεμέλια αυτό που σε ενδιαφέρει. Σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται φροντίδα και προστασία αυτή την νέα χρονιά και οι οικονομικές απολαβές φαίνεται να έρχονται κυρίως προς το τέλος του έτους. Ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά θέματα ή περιουσιακά. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς χρειάζεται να τακτοποιηθούν με οποιοδήποτε κόστος. Την περίοδο του Φθινοπώρου ο Άρης (κυβερνήτης του ζωδίου σου) θα είναι ανάδρομος, αυτό σημαίνει πως επειδή θα είσαι σε φάση αλλαγών, καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις εκτός και αν είσαι σίγουρος/η και έχεις κάνει την απαραίτητη έρευνα. Καλύτερα ωστόσο να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις για μετά το τέλος Νοεμβρίου. Επίσης τους μήνες Μάιος και Ιούνιος πιθανά να χρειαστεί να αφήσεις πίσω εγωισμούς και ηρωισμούς και να κάνεις ένα βήμα πίσω κυρίως σε θέματα σχέσεων. . .

Ταύρος

Η νέα χρονιά φέρνει συνειδητοποιήσεις και ανάπτυξη σε θέματα που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά, οικονομικά και τις αξίες που έχεις στην ζωή σου. Ο Δίας με τον Πλούτωνα υπόσχονται σημαντικά κέρδη και ανοίγουν νέες προοπτικές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά φέρνοντας αναγέννηση όχι μόνο σε επαγγελματικά θέματα αλλά και σε θέματα καρδιάς. Τώρα μπορείς να κάνεις ένα μεγάλο βήμα αλλά καλό θα ήταν να το προγραμματίσεις από τον Ιούλιο και μετά. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου σου) κινείται γύρω από θέματα που έχουν αξία για σένα και θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις σε συνεργασίες που το οικονομικό κομμάτι είναι κυρίως ο κοινός σας στόχος. Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι δύο μήνες που μπορεί να υπάρξουν αναταραχές σε αυτόν τον τομέα αλλά ο στόχος είναι να ξεκαθαρίσεις εσύ ο ίδιος/η ίδια τι θέλεις να μείνει κοντά σου και αξίζει να το πάρεις μαζί σου και τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου και πρέπει να αφήσεις πίσω. Γενικότερα η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης συνδυαστικά με τις διελεύσεις του Δία και του Πλούτωνα θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις κυρίως οικονομικού χαρακτήρα όπως επίσης με κάποιον τρόπο να απελευθερωθείς από ένα οικονομικό βάρος που έχεις αυτή την στιγμή στους ώμους σου. Ο πλανήτης Ουρανός στο ζώδιο σου σε αλλάζει και θα νιώσεις (ήδη το βιώνεις) αυτή την αλλαγή σε ριζικό επίπεδο ακόμη και αν αρχικά νιώθεις κάπως μετέωρος/η λόγω κυρίως του άγνωστου. Προς το τέλος του χρόνου η ανάκαμψη από οτιδήποτε μπορεί να σε φοβίζει θα είναι αισθητή και ο Δίας αρωγός σε αυτή την διεργασία δυναμώνει την πίστη στις ικανότητες και δεξιότητες σου. . .

Δίδυμοι

Το νέο έτος θα συναντήσεις πολλούς νέους ανθρώπους οι οποίοι θα σε βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα. Ωστόσο θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/ή στις επιλογές σου γιατί είναι σημαντικό να δημιουργήσεις δεσμούς οι οποίοι θα σε συντροφεύσουν όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα δεν υπόσχονται πως θα είναι μια απλή υπόθεση αλλά επειδή οι απαιτήσεις σου είναι πολλές και το 2020 είναι ένα οικοδομικό έτος για σένα, χρειάζεται να στηριχθείς με προθυμία, συνεργασία και ευέλικτα, μπροστά στις προκλήσεις, ιδιαίτερα μέχρι το καλοκαίρι όπου ο Άρης θα τσεκάρει σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα φέρει ευκαιρίες ώστε να μπορέσεις να επανεξετάσεις θέματα πολύ προσωπικά, όπως η εικόνα που δείχνει στον κόσμο και τον τρόπο που συνδέεσαι με αυτόν. Ιδιαίτερα του μήνες Μάιο και Ιούνιο θα δοθεί η ευκαιρία να κάνεις αλλαγές ακόμα και σε κάτι που αφορά την εξωτερική σου εικόνα και να δεις με διαφορετική ματιά οτιδήποτε σχετίζεται με την σχέση σου, τους φίλους, τους ανθρώπους που αγαπάς, ακόμη και κάποιον άνθρωπο που δεν είναι πια μέρος της καθημερινότητάς σου για κάποιον λόγο. Το 2020 είναι μια χρονιά όπου θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια μέσα από την ομαλότερη ροή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια . .

Καρκίνος

Η δημιουργία κυρίως στην προσωπική σου ζωή θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του νέου έτους και υπόσχεται να σου φέρει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να χαρείς. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον γάμο σου, την σχέση σου και την οικογένεια σου ευνοείται ωστόσο την περίοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη ανάδρομους χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή. Μάιο/Ιούνιο και Σεπτέμβριο-Νοέμβριου μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις που είναι στο χέρι σου πόσο θα τους δώσεις εσύ σημασία ή η ενήλικη υποχώρηση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια που έχουν να κάνουν κυρίως με τα όρια και το πλαίσιο που πρέπει να υπάρχει μέσα σε μια σχέση αμφότερα. Ο Δίας με τον Πλούτωνα σε βοηθούν όσο αφορά κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα καθώς και τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους. Η πρόσβαση αυτή την χρονιά σε πληροφορίες που σου χρειάζονται για να βελτιώσεις τις επιδεξιότητες σου είναι ευκολότερη και θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσω σπουδών ή/και νέων τεχνικών να είσαι καλύτερος/η στις διαπραγματεύσεις που χρειάζεται να γίνουν. Αυτή την χρονιά θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις ταξίδια τα οποία θα σε βοηθήσουν σε διάφορους τομείς. Η σκληρή δουλειά δεν θα λείψει ωστόσο δίνεται η ευκαιρία να μεγαλουργήσεις γιατί οι καινοτόμες ιδέες δεν θα λείψουν. Επίσης ενδέχεται να αλλάξει κάτι στον εργασιακό χώρο το οποίο θα καλυτερέψει τις συνθήκες εργασίας σου ακόμη και αν έχεις αμφιβολίες αρχικά. Το σημαντικό είναι να μην επαναπαυτείς στην αισιοδοξία που θα νιώθεις και να έχεις κατά νου πως οι απολαβές για να διατηρηθούν πρέπει να δουλέψεις σκληρά. . .

Λέων

Η τύχη ευνοεί του τολμηρούς και φαίνεται να ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια. Ο Δίας μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα την νέα χρονιά θα σου φέρουν απλόχερα την απαραίτητη τύχη, αισιοδοξία και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για ανάπτυξη στην καθημερινότητά σου ωστόσο χρειάζεται να ενεργήσεις με σύνεση, χωρίς βιασύνη γιατί οι προκλήσεις θα είναι παρούσες επίσης. Το να επιλέξεις τον σωστό δρόμο ή να πάρεις την σωστή απόφαση όταν θα σου ζητηθεί είναι δικό σου επίτευγμα και παρόλο την τύχη και την εύνοια που θα έχεις ο ενθουσιασμός δεν πρέπει να σε κυριεύσει. Το κέντρο σου είναι η καρδιά σου και χρειάζεται όλα να περνούν από εκεί πριν πάρεις αποφάσεις και κάνεις δράσεις προς την εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων. Ο έλεγχος θα πρέπει να γίνεται σε ότι αφορά εσένα προσωπικά και να αφήσεις χώρο στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου να εκφραστούν ανάλογα τις δικές τους επιθυμίες, ακόμη και αν δεν συμφωνούν οι κινήσεις τους με τις δικές σου. Ιδιαίτερα την Άνοιξη και τον Φθινόπωρο θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στις προσωπικές σου σχέσεις και πως συνδέεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς. Θα τα πούμε αναλυτικότερα εκείνη την στιγμή με την Αφροδίτη και τον Άρη ανάδρομο. Το σημαντικό είναι πως οι πλανητικές ενέργειες είναι βοηθητικές σε πολλούς τομείς και παρέχεται η απαραίτητη ενέργεια, αντοχή, σοφία και στρατηγική. Το 2020 θα υπάρξουν στιγμές που η διαχείριση και ο συντονισμός θα παίξει κύριο λόγο σε εργασιακά θέματα. Αυτή την στιγμή είσαι σε θέση να οικοδομήσεις στέρεα εδάφη και τα οποία θα συνεχίσουν να οικοδομούνται και την επόμενη χρονιά. Οι δοκιμές δεν θα λείψουν και η επιθυμία σου θα εστιάζεται στην επένδυση μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η δαπάνες που απλόχερα είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις και γενικότερα η διαχείριση των χρημάτων την στιγμή που κατακλύζεσαι από επιθυμίες. Αυτή την χρονιά χρειάζεται να επενδύσεις σε αυτό που σου αποδίδει καρπούς και όχι μόνο για μια σοδειά αλλά γενικότερα για το μέλλον. Η αντοχή και η ευεξία σου θα είναι καλή αλλά μικρά θέματα υγείας καλό θα ήταν να μην τα προσπεράσεις. . .

Παρθένος

Το νέο έτος φέρνει μεγάλη τύχη σε σένα σε πολλούς τομείς. Οι πλανητικοί συνδυασμοί είναι ιδανικοί για να σου ανοίξουν καινούργιες πόρτες και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα που έχεις αυτή την στιγμή. Επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά ευνοούνται. Η οικογένεια σου μπορεί να επεκταθεί αν αυτό είναι ένα από τα όνειρα σου καθώς επίσης μπορείς να προβείς σε αλλαγές που επιθυμείς. Μια μετοίκιση, ανακαίνιση σπιτιού, γενικότερα αλλαγές στον ιδιωτικό σου χώρο μέσα στο 2020 είναι δυνατό να συμβούν αν είναι αυτό που θέλεις. Αν είσαι από τους ελεύθερους/τις ελεύθερες του ζωδίου ή έχεις Ωροσκόπο Παρθένο, φέτος μπορείς να δεσμευτείς σε μια σχέση που θα σε ικανοποιήσει και θα νιώσεις ασφάλεια. Άνθρωποι οικείοι ή άτομα της ευρύτερης οικογένεια σου που έχεις για κάποιους λόγους απομακρυνθεί, τώρα είναι ευνοϊκή περίοδος να έρθετε πάλι κοντά και να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση σας. Επαγγελματικά μπορείς να κάνεις βήματα προς τα μπροστά μόνος/η ή μέσω μιας συνεργασίας, είτε επεκτείνοντας μια ήδη υπάρχουσα ή αρχίζοντας μια καινούργια. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας με τον Ουρανό θα ευνοήσουν οτιδήποτε έχεις επενδύσει, έχεις δουλέψει και ήσουν αληθινός/ή τόσο με τις προσδοκίες σου όσο και με την συνεργασία σου με τους συναδέλφους σου και ομοϊδεάτες. Σε οτιδήποτε δεν είχες ενήλικη στάση ή προσπάθησες να κερδίσεις χρήματα χωρίς κόπο τώρα θα φανούν εμπόδια τα οποία δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεραστούν. Περίοδοι που η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν την ανάδρομη τους κίνηση (Μάιο/Ιούνιο και τους Φθινοπωρινούς μήνες) χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή κυρίως όσο αφορά νέα ξεκινήματα,. . .

Ζυγός

Το νέο έτος θα εστιάσεις κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες και θα εκδηλωθούν διάφορες δυναμικές οι οποίες εξαρτώνται από το πόσο είσαι έτοιμος/η να φροντίσεις πραγματικά τον εαυτό σου και όχι να αισθάνεσαι πως τον φροντίζεις κρατώντας άλλους κοντά σου. Η ισορροπία έρχεται την στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις πως αξίζεις πραγματικά το νοιάξιμο του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου και δεν θα προσπαθήσεις ποικιλοτρόπως να τον κρατήσεις δίνοντας όλο σου τον εαυτό. Η μοναξιά μπορεί να είναι θέμα προσωπικό και να το νιώθεις μόνο εσωτερικά ή μπορείς να ζητήσεις πραγματικά την ωριμότητα μέσα στην σχέση από τον σύντροφο και συνοδοιπόρο στην ζωή σου. Η νέα χρονιά σου ζητά να επικεντρωθείς στις επιθυμίες σου και στους τρόπους που θα φέρεις την χαρά και την διασκέδαση στην ζωή σου. Ο Δίας αποκαθιστά τις ανισορροπίες που ένιωσες το 2019 με περισσότερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη στις κινήσεις και ικανότητές σου. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή κυρίως το Φθινόπωρο που ο Άρης θα είναι ανάδρομος και μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από ότι μπορεί η τσέπη σου. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης (κυβερνήτης του ζωδίου σου) θα σε βάλει σε σκέψεις κυρίως όσο αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου τους μήνες της Άνοιξης και θα είναι μια περίοδος που προκλήσεις μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν για λίγο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να περιμένεις να ορθοδρομήσει η θεά των σχέσεων και των συνεργασιών, αν έχεις σκοπό να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς. Ωστόσο θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να σκεφτείς νέους τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα και να αλλάξεις το οικονομικό σου στάτους. Από τον Μάιο μέχρι την ανάδρομη πορεία του Άρη -τον Σεπτέμβριο- δίνεται η ευκαιρία για επαγγελματικά ευνοϊκά ανοίγματα και γενικότερα προσωπική επέκταση και εξέλιξη. . .

Σκορπιός

Η νέα χρονιά είναι πολύ ευνοϊκή για σένα σε πολλούς τομείς. Όσο αφορά τα επαγγελματικά είναι η στιγμή που θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες και οι κόποι των τελευταίων χρόνων, εκεί που έδωσες μάχη σαν καλός στρατιώτης και ακολούθησες την ροή της εσωτερικής σου δύναμης και των εξωτερικών απαιτήσεων. Είτε το έκανες μην έχοντας άλλη επιλογή, είτε λόγω φιλοδοξίας, είτε γιατί ήθελες να ανακαλύψεις και να ερευνήσεις νέα εδάφη, το σημαντικό είναι πως τώρα μπορείς να αποκομίσεις τους καρπούς της εργασίας σου σε όλα τα επίπεδα. Η εύνοια που έρχεται από τον Δία κινητοποιεί κυρίως θέματα επικοινωνιακά και οτιδήποτε έχει σχέση με κοντινά ταξίδια, την συγγραφή και το οικείο σου περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά για την τύχη σου γιατί βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου. Παρόλο αυτά μην βιαστείς να καταναλώσεις αυτούς τους καρπούς. Ενδέχεται η διέλευση του Ποσειδώνα να σε ρίξει τα δίχτυα του και να βλέπεις τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η παρουσία της Αφροδίτης ανάδρομης την περίοδο της Άνοιξης και του Άρη το Φθινόπωρο, ενδέχεται να φέρουν στιγμές που θα νιώσεις έξω από τα νερά σου. Η εργασία σου να είναι πολύ κοπιαστική ή/και να νιώσεις πως χρειάζεσαι χρόνο για σένα. Μικρά διαλείμματα όταν μπορείς, θα ήταν μια καλή λύση. Οι ανάδρομες αυτές διελεύσεις, κυρίως της Αφροδίτης τον Μάιο και τον Ιούνιο, θα μπορούσαν να φέρουν μια αναστάτωση και στην ιδιωτική σου ζωή. Η ανάγκη σου για ξεκαθάρισμα θα είναι έντονη και μόνο οτιδήποτε είναι αληθινό, δυνατό και στέρεο θα μπορούσε να σταθεί πλάι σου. Το 2020 είναι το έτος αρμονίας και ενοποίησης για σένα και θα κάνεις ασυνείδητα ή συνειδητά οτιδήποτε για να τα φέρεις στην ζωή σου...

Τοξότης

Το νέο έτος θα σου δοθεί η ευκαιρία να εστιάσεις σε τομείς που θα σου φέρουν σταθερότητα. Η αυτοεκτίμηση είναι πολύ σημαντική και θα επενδύσεις σε ότι μπορεί να σου την φέρει. Η ευημερία και η επιτυχία θα είναι παρούσες ακόμη και όταν θα ανακαλύψεις πόσα λίγα πράγματα χρειάζεσαι στην ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος/η. Η ανάδρομη Αφροδίτη την περίοδο της Άνοιξης και ιδιαίτερα τους μήνες Μάιο και Ιούνιο θα εστιάσει την ενέργεια της κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η ανάγκη να θελήσεις να καταλάβεις σε βάθος ποιους ανθρώπους έχεις κοντά σου και σε ποιους φίλους και συνεργάτες μπορείς να στηριχθείς θα είναι μεγάλη. Ο Δίας με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ταυτοχρόνως θα σε σπρώχνει να λειτουργείς με κέντρο τις αξίες της ζωής σου και την δημιουργία νέων αρχών. Αυτή τη χρονιά θα θελήσεις να δημιουργήσεις στενούς δεσμούς και οι αξίες θα είναι ο μεγαλύτερος στόχος για σένα. Ακόμη και αν γύρω στο Φθινόπωρο με την ανάδρομη πορεία του Άρη νιώσεις άβολα σε επικοινωνιακά θέματα είναι σίγουρο πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα γιαυτό μπορείς να επιμείνεις στους αρχικούς σου σκοπούς ακόμη και αν δεν γίνονται όλες οι πράξεις σου αντιληπτές ή ευχάριστες από το γύρω περιβάλλον σου. Το 2020 είναι η χρονιά που θα είσαι περισσότερο προσεκτικός/ή με τις επιλογές σου γιαυτό τα εμπόδια που ενδέχεται να εμφανιστούν θα είναι αντιληπτά και περισσότερο διαχειρίσιμα. Η στροφή προς τα μέσα θα είναι έντονη και αυτό που θα σε ενδιαφέρει θα είναι οι αξίες της Ψυχής και η δουλειά με τον εαυτό σου όσο φιλόδοξος/η και αν είσαι στην πραγματοποίηση εξωτερικών επιτεύξεων. Η πραγμάτωση για σένα θα είναι μια εσωτερική υπόθεση. . .

Αιγόκερως

Η νέα χρονιά δεν θα μπορούσε να μην είναι δημιουργική με τον Δία στο ζώδιο σου. Τώρα μπορείς να εστιάσεις σε ότι επιθυμείς και μέσα από δουλειά είναι σίγουρο πως θα το έλξεις στην ζωή σου. Η επιθυμία σου να κάνεις πράγματα ξεχωριστά στην ζωή σου πραγματοποιείται και σημαντικά γεγονότα θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και χαρά σε όλους τους τομείς. Ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιο σου έχοντας δώσει την ευκαιρία τα τελευταία 2 χρόνια να κατανοήσεις βαθιά τι είναι αυτό που πραγματικά οφείλεις να κάνεις και ποιος είναι ο στόχος σου. Τώρα έτοιμος/η και δυνατός/η μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την ροή και υπεύθυνα να πραγματώσεις την αποστολή σου με αργά αλλά σταθερά βήματα. Ο Δίας βοηθητικά θα ανοίγει τον δρόμο μπροστά σου και θα σε διευκολύνει όχι μόνο στην πορεία σου αλλά και όσο αφορά τα εμπόδια που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σου. Ο Πλούτωνας θα σε στηρίξει στις πεποιθήσεις σου και τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν ώστε να έρθεις πιο κοντά στον αληθινό σου Εαυτό και στις αξίες που είναι ο πραγματικός σου Πλούτος. Πληροφορίες έρχονται από το πουθενά, το μυαλό σου γίνεται περισσότερο ευέλικτο και νέες γνωριμίες σε βοηθούν στο έργο σου κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Στα θέματα αγάπης ένας συνεχόμενος αγώνας μεταξύ οικογένειας και εργασίας θα είναι έντονος και ο χρόνος για προσωπικές απολαύσεις θα είναι λιγότερος από όσο θα επιθυμούσες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και ανάμεσα στις ανάδρομες διελεύσεις της Αφροδίτης και του Άρη, θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να χαρείς και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης. Να χαρείς και να κοινωνικοποιηθείς ευχάριστα. Θα μπορούσαν επίσης ευχάριστες ειδήσεις να έρθουν και να αλλάξουν την ζωή σου όπως ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια. . .

Υδροχόος

Το νέο έτος σου ζητά ηρεμία και περισσότερη ξεκούραση ώστε να μπορείς να ανακτάς κατά τακτά διαστήματα τις δυνάμεις σου και να αντεπεξέρχεσαι στις προκλήσεις της καθημερινής σου ζωής. Η θέληση σου θα είναι δυνατή ωστόσο χρειάζεται να προσπαθείς συχνά να μπαίνει στην θέση του άλλου για να σου γίνεται κατανοητό τι θέλει από εσένα είτε αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις είτε σε επίπεδο συνεργασίας στην εργασία σου. Το 2020 είναι ένας τυχερός χρόνος ωστόσο υπάρχουν αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση από μέρους σου. Η ευτυχία και η αρμονία είναι κάτι που χρειάζεται δουλειά για να έρθουν και σίγουρα χρειάζεται να είσαι ευέλικτος/η ακόμη και εκεί που έχεις συνηθίσει να είσαι σταθερός/ή στις πεποιθήσεις σου. Η ζωή αλλάζει, οι ανάγκες αλλάζουν και εσύ αν παραμείνεις άκαμπτος/η το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καθυστερείς την εξέλιξη σου και να απομακρύνεις ανθρώπους από κοντά σου. Πεποιθήσεις παγιωμένες θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν και η αναπροσαρμογή θα έρθει είτε το επιθυμείς είτε όχι οπότε καλό θα ήταν να γίνει με συνειδητότητα από σένα παρά να σε αναγκάσουν εξωτερικά γεγονότα. Η κατανόηση χρειάζεται να γίνεται στο βάθος και οι επαφές με κέντρο την καρδιά σου. Η σταθερότητα, η ασφάλεια και η χαρά σε όλα τα επίπεδα μιας προσωπικής ή σχέσης συνεργασίας δεν είναι το φόρτε σου αυτή την χρονιά γιατί θα νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες ή/και θα χρειάζεται να αποδεικνύεις κάθε στιγμή και κάθε λεπτό την αφοσίωση που νιώθεις για τον άλλον. Αυτό σημαίνει έξτρα βάρος στους ώμους σου μέχρι να καταλάβεις πως πρέπει είτε να αλλάξεις στάση, είτε αλλαγή οπτικής που βλέπεις τα πράγματα. Καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις φέτος σε επισημοποιήσεις. Αυτή τη χρονιά η σύνδεση με τα συναισθήματα σου είναι το κύριο θέμα και εσύ θα αποφασίσεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις προς την ευημερία. Ωστόσο η συντομότερη και προτεινόμενη διαδρομή είναι η δεκτικότητα και το χαμόγελο. . .

Ιχθύες

Η νέα χρονιά είναι δημιουργική για εσένα σε πολλά επίπεδα. Η ελευθερία που περιμένεις μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα ή εσύ μπορεί να αποφασίσεις επιτέλους να την ανοίξεις. Η αποφασιστικότητά σου είναι μεγαλύτερη και ήδη νιώθεις περισσότερο δυνατός/ή να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία θα σου φέρουν περισσότερη ικανοποίηση και θα έχουν μεγαλύτερο νόημα. Το να αφιερωθείς σε έναν σκοπό, ένα συγκεκριμένο έργο είναι το σημαντικό αυτή την χρονιά και είναι σίγουρο μετά από μια τριετή ταλαιπωρία που πέρασες, τώρα και κυρίως μετά την Άνοιξη, θα μπορείς να αφουγκραστείς ξανά σε επαφή με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Η αισιοδοξία σου αυξάνεται με την βοήθεια του Πλούτωνα και ο Δίας θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να κάνεις διορθώσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με παρελθοντολογικούς δισταγμούς που είχαν αποτέλεσμα να σε κρατήσουν πίσω σε κοινωνικά και εργασιακά θέματα. Την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, με τις ανάδρομες πορείες της Αφροδίτης και του Άρη, θα υπάρξουν στιγμές όπου στα μάτια των άλλων ανθρώπων μπορεί να φανείς περισσότερο σκληρός/ή ή ακόμη και επιθετικός/ή. Η αλήθεια είναι πως μπορεί μια εσωτερική σου αναστάτωση να σε σπρώξει σε ακραίες για σένα αντιδράσεις ωστόσο θα είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως η εκδήλωση των όσων νιώθεις καθώς και οι απόψεις σου θα έχουν καλύτερο αντίκτυπο εάν εκφραστούν με τον τρόπο που ο άλλος μπορεί να αντιληφθεί παρά με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς. Τότε μόνο το μήνυμα σου μπορεί να ακουστεί. Όσο αφορά τις συναισθηματικές σου σχέσεις δεν είναι το φόρτε σου αυτή την χρονιά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι απαγορευτική η δημιουργία μιας νέας σχέσης αν το επιθυμείς ή η παραμονή σου σε μια ήδη υπάρχουσα. Ωστόσο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή με ποιους συνδέεσαι και τι ζητάς από τις συγκεκριμένες αυτές σχέσεις. Οι προσδοκίες σου θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες από τις δυνατότητες του άλλου ωστόσο ο κύριος λόγος βρίσκεται στην αρχική επιλογή σου και όχι τόσο στις ικανότητες που έχει το άτομο απέναντι σου

 

ΠΗΓΗ - astroguide.gr

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Αύγουστος 2021
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 6
02-08-2021 - 10:52


Κορυφή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ