Μαγειρική

Οι θαυματουργές υπερτροφές της κρητικής κουζίνας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019 15:15

 

Ελλάδα μας, γενέτειρα της Μεσογειακής διατροφής και μέσα στα αντίξοα και μέσα στα καλά μας θυμίζει πάντα πώς έζησαν οι παλιότεροι. Τι έτρωγαν, τι επιλογές είχαν, πώς έφταναν τα εκατό χωρίς γιατρό.

Περισσότερα: Οι θαυματουργές υπερτροφές της κρητικής κουζίνας

 

Συνταγή για δροσιστικό παγωτό πεπόνι!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 07 Ιούλιος 2019 21:08

 

Το πεπόνι είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα μικρών και μεγάλων. Ειδικά όταν είναι γλυκό μπορεί να συνοδευτεί ακόμη και με φέτα.Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε παγωτό πεπόνι το οποίο θα ξετρελάνει την οικογένειά σας.

Περισσότερα: Συνταγή για δροσιστικό παγωτό πεπόνι!

   

Οι τροφές που μας ενυδατώνουν και μας δροσίζουν

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 23:40

στον καύσωνα

Αρχής γενομένης από σήμερα και για τις επόμενες μέρες ο υδράργυρος θα χτυπήσει "κόκκινο" σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα: Οι τροφές που μας ενυδατώνουν και μας δροσίζουν

   

Λαχματζούν

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 21:40


Την ανατολίτικη αυτή πίτσα στην Τουρκία την έχω δει να τη γαρνίρουν με ψιλοκομμένο μαρούλι και να τη διπλώνουν πριν τη φάνε. Στην Κύπρο συνηθίζουμε να τη συνοδεύουμε με γιαούρτι.

Περισσότερα: Λαχματζούν

   

Ελληνικός λουκουμάς με ζάχαρη

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019 13:02

Η μυστική συνταγή που τους κάνει αφράτους μέσα και τραγανούς απ' έξω!

Περισσότερα: Ελληνικός λουκουμάς με ζάχαρη

   

Καλοκαίρι... Ώρα για υποβρύχιο!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 23 Ιούνιος 2019 10:30

 

Kατάλευκο και αρωματικό, το «υποβρύχιο» ήταν ένα από τα γλυκά των παιδικών μας χρόνων. Καλοκαιρινό must, το τρώγαμε κυρίως μετά τον απογευματινό ύπνο... Φυσικά ήταν ιδανικό για τρατάρισμα των καλεσμένων ενώ ήταν κάποτε και το επίσημο κέρασμα του Πατριαρχείου.

Περισσότερα: Καλοκαίρι... Ώρα για υποβρύχιο!

   

Σπαγγέτι με καβουρόψιχα και σάλτσα ντομάτας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 23 Ιούνιος 2019 10:08

Με καβούρια Μεθώνης-Πιερίας μία Σούπερ νόστιμη συνταγή.

Με τα καβούρια να υπάρχουν σε αφθονία στον κόλπο της Μεθώνης, και σε πολλή χαμηλή τιμή στα ιχθυοπωλεία της Μεθώνης, καιρός να γευτούμε τα μπλε καβούρια του Θερμαϊκού σε διαφορετικές γεύσεις.

Περισσότερα: Σπαγγέτι με καβουρόψιχα και σάλτσα ντομάτας

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούλιος 2019
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 6
20-07-2019 - 02:53


Κορυφή





ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ