Μαγειρική

Πώς και γιατί πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις σαν άντρας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 01:33

 

Δεν είπαμε να γίνεις chef. Είναι όμως καιρός να επισκεφθείς το πιο παραμελημένο δωμάτιο του σπιτιού σου και να ανακαλύψεις τι μπορεί να προσφέρει στην καλύτερη ζωή σου.

Περισσότερα: Πώς και γιατί πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις σαν άντρας

 

O μουσακάς "της μαμάς" δεν κινδυνεύει!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 01:33

 

Με αφορμή τις αντιδράσεις γύρω από τη δημιουργική ανανέωση της ελληνικής κουζίνας, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος φιλοσοφεί επί του παραδοσιακού και του μεταμοντέρνου στη γεύση.

Περισσότερα: O μουσακάς "της μαμάς" δεν κινδυνεύει!

   

Ρεβιθάδα σε βελούδινη σούπα

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 21:11

Mε τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου ξαναθυμόμαστε αγαπημένες συνταγές με όσπρια. Αυτόν το μήνα την τιμητική της έχει η κλασική ρεβιθάδα, που μεταμορφώνεται σε βελούδινη σούπα.

Περισσότερα: Ρεβιθάδα σε βελούδινη σούπα

   

Tηγανιά με λουκάνικο, πιπεριές και κεφαλοτύρι

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 20:51

Τα λουκάνικα είναι κλασικός μεζές  για την μπίρα. Μαζί τους φτιάχνετε και μια λαχταριστή τηγανιά με πιπεριές και κεφαλοτύρι που γνωρίζει μόνο φίλους.

Περισσότερα: Tηγανιά με λουκάνικο, πιπεριές και κεφαλοτύρι

   

Ζεστή σοκολάτα, η αυθεντική

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 23:20

Ένα ρόφημα που χαρίζει ζεστασιά και πλούσια συναισθήματα. Μάθετε την αυθεντική συνταγή,

Περισσότερα: Ζεστή σοκολάτα, η αυθεντική

   

Μαρμελάδα αχλάδι, που είναι και της εποχής

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 23:20

Μάθε να φτιάχνεις μαρμελάδα αχλάδι. 4 υλικά θα χρειαστείς.

Περισσότερα: Μαρμελάδα αχλάδι, που είναι και της εποχής

   

Χοιρινό με χόρτα αυγολέμονο

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 23:20

Ένα κλασικό πιάτο που θα σιγομαγειρέψουμε και θα αρτύσουμε με μια πηχτή σάλτσα αβγολέμονο. Συνοδεύεται ιδανικά με ένα ποτήρι λευκό αρωματικό κρασί.

Περισσότερα: Χοιρινό με χόρτα αυγολέμονο

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Φεβρουάριος 2018
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 23
24-02-2018 - 04:17


Κορυφή





ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ