Μαγειρική

Mπριάμ λαχανικών

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2019 08:34

 

Το πιάτο της ημέρας για σήμερα το νόστιμο  κλασικό μπριάμ λαχανικών.Απογειώστε το γευστικά, προσθέτοντας στο πιάτο σας λίγη φέτα.

Περισσότερα: Mπριάμ λαχανικών

 

ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ : Χταπόδι κρασάτο με καλαμαράκια

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2019 08:30

 

Ζουμερό και θαλασσινό ορεκτικό για να το συνοδέψτε μαζί με ψωμάκι

Περισσότερα: ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ : Χταπόδι κρασάτο με καλαμαράκια

   

Η ιστορία της Λαγάνας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019 14:30

 

Το παραδοσιακό  έθιμο της λαγάνας παίζει  πρωταγωνιστικό ρόλο στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας. Με αφορ­μή λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη μέρα ας γνωρίσουμε αναλυτικότε­ρα την ιστορία της, που χάνεται στους αιώνες.

Περισσότερα: Η ιστορία της Λαγάνας

   

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019 14:30

Από τα πιο αγαπημένα νηστίσιμα πιάτα!

Ο συνδυασμός των θαλασσινών με ζυμαρικά είναι από τους πιο αγαπημένους σε περιόδους νηστείας και όχι μόνο.

Περισσότερα: Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

   

ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ: Φασόλια γίγαντες με άγρια χόρτα

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019 14:30

 

Αγνά φυσικά υλικά από την μάνα γη, και φρέσκα μυρωδικά μας δίνουν ένα εκπληκτικό πιάτο που θα το λατρέψει όλη η οικογένεια. Αυτή είναι η ελληνική κουζίνα.

Περισσότερα: ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ: Φασόλια γίγαντες με άγρια χόρτα

   

Λαγάνα με ντομάτα και ελιές και τεμπέλικη χωρίς ζύμωμα

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019 10:45

 

Εν όψει, λοιπόν, της Καθαράς Δευτέρας και της εθιμοτυπικής κατανάλωσης λαγάνας που επιβάλλει η μέρα, σκέφτηκα να βάλω σε εφαρμογή δύο διαφορετικές συνταγές για λαγάνα, μία με ντομάτα και ελιές και μια συνταγή για λαγάνα χωρίς ζύμωμα.

Περισσότερα: Λαγάνα με ντομάτα και ελιές και τεμπέλικη χωρίς ζύμωμα

   

Η διατροφική αξία των θαλασσινών

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 03 Μάρτιος 2019 09:59

Καλαμάρια, χταπόδια, σουπιές, γαρίδες και διάφορα οστρακοειδή αποτελούν επιλογές που συνηθίζουμε να καταναλώνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών, και της σαρακοστής με μεγαλύτερη ή μικρότερη συχνότητα.

Περισσότερα: Η διατροφική αξία των θαλασσινών

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Δεκέμβριος 2019
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 14
14-12-2019 - 23:14


Κορυφή





ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ