Οικονομικές Ειδήσεις

333 ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Πάρτε ένα αλεξίσφαιρο απέναντι στα πυρά της κρίσης ή το νέο eBook του Θαλή Π. Κουτούπη, με 333 συγκεκριμένους και απλούς τρόπους για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει όλους μας.

 ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΜΕ ΜΟΝΟΝ £ 3 !

Πρακτικός Οδηγός

333 ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ME MONON £ 3 !

Του Θαλή Π. Κουτούπη

Εκατομμύρια Ελλήνων έχουμε πληγεί από την οικονομική κρίση. Άλλος λίγο, άλλος πολύ, άλλος εξουθενωτικά. Η ψυχολογία μας βυθίζεται στο Ναδίρ και το μυαλό μας θολώνει από την τρομακτική πίεση των προβλημάτων, που γίνονται έτσι ακόμη πιο δυσεπίλυτα.

 

 

Το νέο βιβλίο του Θαλή Π. Κουτούπη έρχεται να μας βοηθήσει, να μειώσουμε τις οδυνηρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης πάνω στον ατομικό ή/και οικογενειακό προϋπολογισμό μας, προτείνοντας 333 διαφορετικούς πρακτικούς τρόπους, σε 32 τομείς της ζωής μας.

 

Δεν ανακάλυψε τον τροχό ο συγγραφέας, αλλά οργάνωσε και ταξινόμησε τρόπους άμυνας απέναντι στην κρίση, πάνω σε τρεις κεντρικούς άξονες:

?    Μείωση δαπανών

 

?    Αύξηση εισοδήματος

 

?    Διαφύλαξη κεκτημένων

 

 

Κεντρικό σύνθημα και φιλοσοφία του βιβλίου είναι:

Δεν αγοράζουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι μας αρέσει,

αλλά μόνον αυτά που έχουμε πραγματική ανάγκη!

 

Το σημαντικό αυτό πρακτικό βοήθημα για την καθημερινότητά μας μέσα στην κρίση, κυκλοφορεί από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις www.stergioushop.com στη διεύθυνση: http://stergioushop.com/collections/all-ebooks/products/333-aploi-tropoi-gia-na-antimetopisete-tin-krisi από το

http://www.amazon.co.uk/dp/B00FLNWG30
και από https://itunes.apple.com/us/genre/ios/id36?mt=8?

 

έναντι μόνον £ 3 !

Από κανένα σπίτι δεν πρέπει να λείπει αυτό το αλεξίσφαιρο, απέναντι στα πυρά της κρίσης!
________________________

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2013

 

Πάρτε ένα αλεξίσφαιρο απέναντι στα πυρά της κρίσης ή το νέο eBook του Θαλή Π. Κουτούπη, με 333 συγκεκριμένους και απλούς τρόπους για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει όλους μας.

Ενας πρακτικός και αποτελεσματικός οδηγός για όλους μας!

To eBook

Συγγραφέας: Θαλής Π. Κουτούπης

Εκδότης: Stergiou Limited

Διάθεση: http://stergioushop.com/collections/all-ebooks/products/333-aploi-tropoi-gia-na-antimetopisete-tin-krisi

από το

http://www.amazon.co.uk/dp/B00FLNWG30
και από https://itunes.apple.com/us/genre/ios/id36?mt=8?

 

Σελίδες: 117 (US Letter, 8.5'X11')

Γλώσσα: Ελληνική. Σύντομα και στην αγγλική.

Τιμή: περιλαμβάνει φόρους και τυχόν άλλες επιβαρύνσεις.

Διαθέσιμα αρχεία

? pdf, συμβατό με όλες τις συσκευές και υπολογιστές.

? epub, συμβατό με όλους τους e-readers, tablets. Συνιστάται για iPad, iPhone κ.λπ.

? mobi, κατάλληλο για τις συσκευές Kindle της Amazon. 

Λίγα λόγια για το eBook

Το βιβλίο αυτό γράφηκε κυρίως για τους οικονομικά αδύναμους, για όλους όσοι έχουν πληγεί βάναυσα, με πολλούς και ποικίλους τρόπους από την κρίση, τόσο σ? ολόκληρη τη χώρα μας όσο και σ? άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνον. Ακόμη όμως και όσοι έχουν γλιτώσει με «ελαφρά τραύματα», ακόμη και εύποροι μπορούν να βρουν χρήσιμα στοιχεία μέσα σ? αυτό.

Είναι ένα απλό, αλλά πολύτιμο εργαλείο! Δεν περιέχει δυσνόητες, περιπεπλεγμένες αναλύσεις ούτε σοφίες ούτε προφητείες ούτε μαγικές λύσεις.

Πρώτη ύλη του είναι η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!

Αντικείμενό του είναι αυτό που βασανίζει σήμερα τη συντριπτική πλειονότητα των λαών που βιώνουν, σε διαφορετικό βέβαια βαθμό ο καθένας: την βαθιά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Η κρίση και πώς θα την αντιμετωπίσουμε. Όχι σε πολιτικό και μακροοικονομικό επίπεδο. Στο επίπεδο της καθημερινότητας του καθενός μας και του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Η συγκυρία μάς καλεί επιτακτικά να σώσουμε ο καθένας από εμάς και τον ΕΑΥΤΟ μας, συμβάλλοντας έτσι και στη σωτηρία ολόκληρου του λαού!

Αυτός ο «Πρακτικός Οδηγός» καταγράφει λοιπόν τρόπους, με τους οποίους μπορούμε εμείς, οι «απλοί καθημερινοί πολίτες», να αντιμετωπίσουμε την κρίση στην καθημερινότητά μας, σε ατομικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν μπορεί φυσικά ούτε αυτό το βιβλίο ούτε καμιά άλλη δύναμη να? εξαφανίσει την κρίση. Αυτό που επιδιώκει είναι να συμβάλει με πρακτικούς τρόπους στην κατά το δυνατόν μείωση των δυσάρεστων επιπτώσεών της, πάνω σε κάθε οικογένεια, σε κάθε πολίτη σε κάθε επιχείρηση,

Πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε και μερικοί άλλοι είναι πιθανόν να εφαρμόζετε ήδη κάποιους από αυτούς τους 333 τρόπους. Σίγουρα όμως θα βρείτε και άλλους, ανάμεσα σ? αυτούς , μερικοί από τους οποίους θα σας ξαφνιάσουν, αλλά και θα σας βοηθήσουν ελπίζω! 

Η συμβολή και η χρησιμότητα αυτού του βιβλίου βρίσκεται στο ότι συγκέντρωσε, οργάνωσε και ταξινόμησε αυτούς τους τρόπους. Στόχος του είναι να βοηθήσει τη μνήμη μας και την οργάνωσή μας, για να καταφέρουμε να μειώνουμε τα έξοδά μας, σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της ζωής μας και να εξοικονομούμε κάποια χρήματα, ώστε να αποφύγουμε να νιώσουμε βαθιά στη σάρκα μας τα δόντια της κρίσης και να κάνουμε λιγότερο δύσκολη τη ζωή μας.

Ο «Οδηγός» αυτός στηρίζεται πάνω σ? ένα τριπλό άξονα:

? Μείωση δαπανών

? Αύξηση εσόδων

? Διαφύλαξη κεκτημένων

Η γραφή του μπορεί σε μερικά σημεία να ξενίζει ως «δασκαλίστικη» ή «πατερναλιστική», αλλά δεν έχει καμιά απολύτως τέτοια πρόθεση. Θεωρήστε ότι «τα λέω» στον εαυτό μου και απλώς τα μοιράζομαι μαζί σας. 

Στόχος και σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να απλώς να «θυμίσει», να καταγράψει και να οργανώσει όλους σχεδόν τους τρόπους «αντίστασης» στην κρίση, για όλες τις πτυχές και τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.

Γι? αυτό ακριβώς δεν είναι ένα βιβλίο για διάβασμα, αλλά για εφαρμογή. Στον αναλυτικό πίνακα περιεχομένων του μπορεί ο καθένας να βρει τον τομέα που τον ενδιαφέρει και να πάρει ιδέες, για την καλύτερη δυνατή οικονομική διαχείριση του προϋπολογισμού του.

 

Κορυφή

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Μαίος 2021
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
 

Εφημερίδες

 

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Συνδεδεμένοι: 26
16-05-2021 - 08:26


Κορυφή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ    ΔΙΑΦΟΡΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ    ΥΓΕΙΑ    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ-GOSSIP    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ